El turisme capil·lar passa per Turquia.
El turisme capil·lar passa per Turquia.

Per què Turquia és el rei del turisme capil·lar?

Turquia és el destí del món que més triomfa entre aquells homes que busquen fer-se un trasplantament capil·lar; us expliquem per què i com és el procés.

Segons diversos estudis, a partir dels 25 anys un de cada quatre homes començarà a patir calvície i quan arribin als 50 anys, el percentatge d'homes amb alopècia arriba al 50%. Gràcies als avenços mèdics i tecnològics, cada cop hi ha formes més variades i efectives d’aturar aquest procés i revertir-lo, per que aquells que troben a faltar la seva cabellera la puguin recuperar a canvi d’una suma considerable de diners.

Les clíniques de trasplantament capil·lar a Turquia s'han convertit en els darrers anys en el principal reclam de bona part de les visites internacionals al país. Per aquest motiu, s'ha consolidat com una de les destinacions predilectes per als viatges amb finalitats mèdiques, sobretot per al anomenat turisme capil·lar. A continuació us expliquem per què, a més d’especificar les mesures que s’estan prenent actualment per viatjar a Turquia degut a la crisi sanitària del coronavirus que està  succeint arreu del món. 

Turquia i els motius principals que té per ser considerat el rei del turisme capil·lar

Més d'un milió de persones arriben a Turquia cada any amb l’objectiu de visitar les millors clíniques capil·lars i poder-se realitzar un implant de cabells amb un equip de professionals mèdics de confiança de cara a tornar al seu país d'origen amb una solució definitiva per als seus problemes d'alopècia. Els motius principals per a que els homes confiïn en les clíniques capil·lars de Turquia són els següents:

 
  • Assequibilitat: per posar un exemple dels preus podem mencionar a Clinicana, un centre d’Estambul que compta amb tots els avals i els certificats de qualitat exigits. La seva llista de preus per a un tractament bàsic comença als 2.200€. En canvi, una intervenció de similars característiques al Regne Unit pot superar els 10.000€.
  • Garantia de confiança: la major part de les clíniques que trobem a Turquia estan avalades de manera oficial pel mateix Govern turc i per la Joint Commission International (JCI), el que suposa un segell de qualitat i prestigi, a més de donar confiança als clients.
  • Relativa proximitat: de cara als ciutadans europeus, és un destí que disposa d’una gran facilitat d'accés al país, ja sigui amb passaport o amb un visat especial. A més, té moltes connexions aèries amb Europa i amb altres estats internacionals.

Mesures a l’era del COVID-19; com viatjar de forma segura a Turquia?

Segons ens informa la pàgina oficial del govern d’Espanya: “es reitera a tots els viatgers, independentment de la seva destinació o les circumstàncies del seu viatge, la recomanació de mantenir-se informat en tot moment, de viatjar amb prudència i de comptar amb una assegurança que cobreixi totes les eventualitats durant el viatge”, sobre tot a l’era del COVID-19.

Per aquest motiu, i de forma excepcional, abans de realitzar un viatge a l'estranger es recomana registrar les nostres dades en el Registre de Viatgers informàtic d'aquest Ministeri, per facilitar l'atenció a eventuals situacions d'emergència o necessitat:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive