Rentar-se els cabells.
Rentar-se els cabells.

Quants cops t'has de rentar el cabell a la setmana?

L'habitual és fer-ho un parell de vegades a la setmana, però no és igual per a tothom

freshly banner v6
 

Encara que pot ser temptador rentar-se el cabell cada dia per a mantenir-lo el més net i fresc possible, això podria ser contradictori en la majoria dels casos. Com menys et rentes el cabell, menys necessites rentar-te el cabell!

Però, quantes vegades a la setmana has de rentar-te el cabell? Depenent del tipus de cabell que tinguis:

Cabell llis, fi o gras. El cabell fi sovint pot necessitar rentar-se cada dia o cada dos dies, ja que pot tornar-se més greixós ràpidament. El cabell gras ha de rentar-se cada dia amb un xampú que tingui propietats extrasuaus sense sulfats, tensioactius i sense condicionadors, silicones ni olis.

Cabell gruixut. Durarà més temps net sense necessitat de rentar-lo tan sovint. La majoria de les textures del cabell seran millors quan es rentin dues o tres vegades per setmana per a mantenir el cuir cabellut net i saludable.

Cabell ondulat. L'ideal és rentar el cabell cada tres o quatre dies. Comença aplicant el xampú en el cuir cabellut per a formar una bona escuma, baixa pel cabell fins a les puntes.

Cabells arrissats. No necessites rentar-lo més d'una vegada a la setmana. Per a assegurar-te que el cabell i el cuir cabellut estiguin ben nets, comença amb un xampú clarificant per a eliminar qualsevol residu de contaminació que puguis tenir. També recorda usar condicionador i màscara perquè el teu cabell quedi el més hidratat possible.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive