Millor crema hidratant
Millor crema hidratant

Redacció

La millor crema hidratant segons l'OCU costa menys de 6 euros

En un estudi realitzat per l'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris), es van analitzar 16 marques de crema hidratant de dia destinades a pell normal i mixta, disponibles en diversos tipus d'establiments

Cuidar de la pell és una pràctica essencial per mantenir-ne la salut al llarg del temps. La pell és l'òrgan més gran del cos humà i actua com una barrera protectora contra els elements externs, de manera que és crucial proporcionar-li l'afecte que necessita per mantenir-se en el seu millor estat. L'exposició al sol, la contaminació, l'estrès i altres factors poden tenir un impacte negatiu en ella, fet que fa que la tria de productes de cura de la pell de alta qualitat sigui encara més important.

Un dels aspectes més destacats en la cura de la pell és l'atenció dedicada al rostre. La cara és una de les àrees més visibles i notables del nostre cos, i la seva pell és especialment delicada i propensa als signes de l'envelliment i el dany ambiental. Per tant, és essencial utilitzar productes de qualitat per mantenir la pell facial en el seu millor estat.

En el mercat actual, existeixen innumerables opcions de cremes i productes per a la cura facial, que varien en preu i qualitat. Algunes persones poden optar per cremes més costoses que prometen resultats miraculosos, mentre que altres poden sentir-se limitades per un pressupost més ajustat. No obstant això, el que moltes persones no saben és que no és necessari gastar una fortuna en cremes per a la cura facial de alta qualitat.

Preu, etiquetatge i impacte mediambiental

En un estudi realitzat per l'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris), es van analitzar 16 cremes hidratants de dia destinades a pell normal i mixta, disponibles en diversos tipus d'establiments, com supermercats, parafarmàcies, herbolaries i perfumeries. En aquesta investigació es van contemplar productes d'una àmplia gamma de preus, que oscil·len des dels 3,49 euros de la crema més econòmica, Cien de Lidl en un envàs de 50 ml, fins als 38,67 euros de l'opció més cara, que correspon a Lancôme Hydra Zen en un pot de 50 ml.

Els factors que van marcar les diferències en l'avaluació d'aquestes cremes van incloure el preu, l'etiquetatge i l'impacte ambiental. No obstant això, la majoria de les cremes analitzades complien satisfactòriament la seva funció principal d'hydratació de la pell. Per dur a terme aquest estudi, les cremes es van sotmetre a anàlisis en un laboratori especialitzat en productes cosmètics, on es va mesurar la seva eficàcia en termes d'hydratació.

Així mateix, un ventall d'usuaris va provar aquestes cremes a cegues durant diversos dies i va compartir les seves opinions sobre les propietats cosmètiques de cada producte, com la facilitat d'absorció, la presència de brillantor, l'agradable aroma, entre d'altres aspectes.

L'eficàcia en l'hydratació i el nivell de satisfacció dels usuaris van ser els criteris més rellevants en la puntuació final de les cremes. No obstant això, altres factors també van influir en l'avaluació. Com a resultat, dues cremes van obtenir les millors puntuacions, ambdues amb una puntuació de 74 sobre 100. El més destacat és que totes dues cremes estan disponibles per menys de 7 euros per pot de 50 ml:

-Nivea Naturally Good Aloe Vera Bio, amb un preu que varia de 5,99 a 8,99 euros.

-Deliplus Hidrata 24 Hores Cream de Mercadona, que té un preu de 5 euros per un pot de 50 ml.

No obstant això, l'OCU assenyala que totes dues opcions "haurien de millorar el disseny de l'envàs des del punt de vista mediambiental". Aquests resultats demostren que no és necessari gastar una fortuna en productes de cura facial de alta qualitat, i que opcions assequibles com les mencionades poden oferir resultats igualment satisfactoris. Cuidar de la teva pell no ha de ser costós, i amb les opcions recomanades per l'OCU, pots mantenir la teva pell en el seu millor estat sense buidar la teva butxaca. És important recordar que la cura de la pell és una inversió a llarg termini en la teva salut i benestar.

Font: lasprovincias.es/sociedad

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive