Aquest any sí: set raons per brillar aquest 2021
Aquest any sí: set raons per brillar aquest 2021

Aquest any sí: set raons per brillar aquest 2021

Hi ha condicionants d'aquest any que indiquen que arriba el moment de brillar amb llum pròpia

Si haguéssim d’associar el dia a dia a l’escala de colors, podem estar d’acord en què el 2020 va ser fosc. Una mena de forat negre que ho va tacar tot com un cel ennuvolat enfosqueix paisatges i també els estats d’ànim. Aquest any, tot i que costi, les traces més coloristes van prenent protagonisme. A nivell general la perspectiva de millora, el començar a pensar que podrem deixar enrere la maleïda pandèmia va fent sortir el sol, va despertant aquells colors compartits. Però... i a nivell personal? Totes i cadascuna de les persones de la comunitat necessiten que aquesta millora, que aquesta passa endavant es noti i ho faci en forma de vitalisme, de renovació, de salut. Toca encendre’ns i sobretot seguir-nos cuidant. Arriba el moment de brillar amb llum pròpia i aquests poden ser 7 motius.

 1. Necessitem sentir-nos guapos i guapes
  Després de temps d’incerteses i patiments (i sense perdre tot el respecte que ens ha de fer el virus) és obvi que pensem en aquest any quan el calendari s’acceleri i vingui Setmana Santa, i Sant Jordi i la primavera i després l’estiu i tots i totes necessitem sentir-nos guapos i guapes. És un bon moment per plantejar-se des d’un canvi estètic a algun canvi d’hàbit o rutina que ens permeti intentar recuperar tot el temps perdut sota la mascareta i entre restriccions.
   
 2. Mereixem una alegria pel cos
  No és ben bé allò que es coneix com “una-alegría-pa’l-cuerpo” (que es fa servir en referència al sexe) però és obvi que després de tants mesos potser ha arribat el moment d’aprofitar l’impàs i optar per aquell retoc, tractament o intervenció que hem anat ajornant. Recuperar el projecte de dedicar-nos a fer esport o tonificar-nos. Necessitem mentalment reconnectar amb el nostre cos.
   
 3. Els nous hàbits esportius
  Una de les poques coses positives que el trasbals de la pandèmia ha aconseguit és sistematitzar en moltes persones i famílies l’activitat esportiva, sigui des d’un punt de vista lúdic o social o més específic i sistemàtic. Els hàbits esportius que han posat de moda la bicicleta, l’atletlisme, la marxa nòrdica, l’escalada o la natació a mar obert no s’han de perdre. S’han d’aprofitar.
   
 4. L’operació biquini comença ja
  Quan comença l’operació biquini? Mai se sap del cert i el que és segur és que sempre ens hi posem tard. Un bon motiu per brillar amb llum pròpia és proposar-se d’estar a punt a l’inici dels inicis, a les primeres vacances i no que llavors trobem a faltar les setmanes que ho vam anar ajornant. Aprofitem que el fred sembla passat i som-hi. A cuidar-se.
   
 5. El boom de la medicina estètica
  Està demostrat. Un dels efectes de la pandèmia i de la connectivitat a través de vídeo-trucades és la creixent preocupació per la pròpia imatge. En molts casos i en implementació de teletreballs i d’altres, som el nostre rostre i volem que sigui el millor possible. Per això hi ha un boom de la medicina estètica, de petits retocs que ens facin brillar més.
   
 6. Més conscienciats amb què mengem
  Som el que mengem i n’hem pres encara més consciència. Cada cop és més la gent que edifica la seva vida al voltant de les opcions naturals, sostenibles i equilibrades d’alimentar-se i és per això que també ha guanyat importància l’organisme i les seves necessitats com a eix del dia a dia.
   
 7. L'estalvi involuntari
  Un concepte creixent derivat de les restriccions a la mobilitat i la interacció social. Els qui no han patit econòmica ni laboralment els estralls de la Covid han estalviat i, per tant, poden tenir marge per orientar el seu consum o inversió a serveis de salut d’allò més variats. I si invertim en brillar?

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive