Cuidar la pell.
Cuidar la pell.

4 accions per a mantenir una pell radiant a la tardor

Netejar, exfoliar, humitejar i nodrir són els passos fonamentals per mantenir una pell radiant durant la tardor.

Cuidar de la nostra pell, l'òrgan més extens del nostre cos, ha de ser una constant, però amb l'arribada de la tardor sol deshidratar-se, ressecar-se i sensibilitzar-se fins al punt de poder-se cremar. Per això, segueix aquests 4 consells per a cuidar-la:

1. Neteja-la. És recomanable disminuir el nombre de vegades que neteges la teva pell: al matí, per a retirar les cremes i els sèrums nocturns, i a la nit, per a retirar el maquillatge i impureses del dia. Així evitaràs incrementar la sequedat del rostre. Per al cos, suggerim descobrir el tipus de pell que tens per a poder ajustar la teva rutina d'higiene i evitar irritacions o descamacions per la sequedat que es produeix post dutxa.

2. Exfolia-la. Desfés-te de les cèl·lules mortes amb un producte suau, que no sigui agressiu, i que contingui vitamines i s'adeqüin a la pell, tant del rostre com del cos. Recorda que has d'usar productes diferents per a cada part.

3. Humiteja-la. Per a tenir una pell radiant a la tardor, torna la suavitat i elasticitat a la pell després d'haver estat en contacte amb el vent fred de la tardor. A causa de la temperatura, l'epidermis no produeix tants olis com en l'estiu, per això hem d'utilitzar productes hidratants i humectants.

4. Nodreix-la. Per a això has de tenir en compte l'estat i tipus de pell que tens, o utilitzar productes basats en les teves activitats. Demana consell!

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive