Aliança: l'assegurança mèdica que no puja de preu quan et fas gran
Aliança: l'assegurança mèdica que no puja de preu quan et fas gran

Contingut patrocinat

L'assegurança de salut que no puja de preu quan et fas gran

Aliança Mataró es posiciona com la mútua de referència dels mataronins per proximitat, història i personalització de l’atenció i els serveis

Ja som al darrer trimestre de l’any, quan moltes famílies i ciutadans revisen les seves cobertures sanitàries i mèdiques i valoren un possible canvi. En una conjuntura com l’actual, en què els serveis assistencials privats s’han revelat com un salvavides literal per a molta gent escollir per qui vols estar assegurat és una de les eleccions més importats. Al Maresme, Aliança Mataró es posiciona per història, per proximitat, per fiabilitat i per un fet diferencial important: no t’apugen el preu de l’assegurança quan et fas gran.

Potser hi ha gent que pot pensar que aquest “fer-se gran” els queda llunyà en la seva trajectòria vital però precisament amb el context actual farem bé de pensar en el demà passat: la gent jove entre 25 i 45 anys pot escollir alguna de les cobertures d’Aliança amb la certesa que les quotes de la seva pòlissa de salut no pujaran en un futur. No és que hi hagi cap truc: la raó és en la pròpia essència de la mutualitat ja que Aliança no té afany de lucre. “Ara la major part de les persones que disposen d’una assegurança de salut poden canviar de mútua abans de final d’any, i nosaltres som una bona alternativa, propera i amb qualitat”, resol Joan Calleja, el gerent de l’entitat.

Les famílies coneixen la necessitat de tenir mútua privada d’assistència per complementar la sanitat pública, a la recerca de serveis mèdics immediats i sense tràmits, serveis ràpids i eficients que els puguin donar un diagnòstic i un tractament amb una certa rapidesa.

 

L’Aliança de tota la vida

112 anys d’història contemplen Aliança Mataró, la mútua de tota la vida a la ciutat i a la comarca. Es tracta d’una entitat amb vincles amb la vida social, cultural i esportiva de la ciutat que té per eslògan “més enllà d’una mútua” per aquesta vessant però que alhora és fidel als origens i valors d’una mutualitat i ofereix elements diferencials respecte les grans asseguradores privades. A Aliança Mataró no ets un número més, sinó un mutualista amb drets, una casuística concreta i una necessària personalització de l’atenció i serveis que reps. 

Aliança Mataró pot fer gala del seu ADN mataroní i maresmenc per definir-se com una entitat propera i fiable amb la que confiar. “La personalització i l’esperit solidari són les nostres característiques,  així com estar a prop i accessibles als nostres mutualistes. Tenim experiència i coneixement del territori i re-invertim una part dels nostres recursos a la ciutat i la comarca”, explica Calleja. Interessant i còmode el concepte de proximitat, per a què qualsevol prova, visita o gestió no es converteixi en un maldecap de mobilitat comarca enllà. “Per nosaltres és prioritari disposar dels millors serveis assistencials a prop, amb qualitat i que resolguin qualsevol inconvenient a la salut dels nostres mutualistes”, diu el gerent, que hi afegeix que “també és important que vegin que col·laborem amb la ciutat, que ens impliquem en la cultura i l’esport i que fomentem i ajudem els nostres metges i centres mèdics més arrelats a la ciutat i a la comarca”.

Les oficines cèntriques de l'Aliança Mataró

Les oficines cèntriques de l'Aliança Mataró

Les mútues, servei essencial

En temps de pandèmia (que per sort sembla que va quedant enrere, però que mèdica i assistencialment segueix sent una amenaça per tothom) les mútues s’han revelat com un servei del tot essencial pel desbordament de la sanitat pública. “Davant la pandèmia hem reforçat els nostres serveis assistencials per intentar ajudar els serveis públics a donar cobertura assistencial als nostres assegurats, que disposen de doble cobertura, però ara es recolzen més en la sanitat privada, davant el col·lapse al que s’ha vist sotmesa la sanitat pública en alguns moments”.  Aliança va reforçar tots els seus serveis, inclosos els més especialitzats en Covid-19 com les proves PCR, d’antígens o analítiques. L’activitat mèdica s’ha disparat durant la pandèmia.

Comentaris (1)

Juan Manuel Álvarez Fa 11 mesos
Para gente gra de que ni en silla de ruedas ni vehículos adaptados

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive