La millor tecnologia per a la salut, a Alomar.
La millor tecnologia per a la salut, a Alomar.

Alomar, pioners en noves tècniques i tecnologies per a la salut

Un diagnòstic no pot esperar, i per això Alomar treballa amb immediatesa en proves amb la millor tecnologia per a la salut.

Recolzats per l’experiència en el diagnòstic per la imatge amb més de 30 anys i amb 27 centres oberts per tota Catalunya i Balears, la prioritat de Centres Mèdics Alomar és apropar als seus pacients la millor tecnologia i les tècniques més innovadores en la salut.

Un dels pilars de la pròpia essència d’Alomar és que: Un diagnòstic no pot esperar. Per això, la immediatesa en la realització de proves i l’obtenció d’informes és fonamental. A Alomar atenen els pacients amb la rapidesa i l’agilitat que es mereixen, sense llistes d’espera. Realitzen de manera immediata les proves i els informes necessaris.

A Mataró, Alomar és líder en serveis de diagnòstic per imatge des de fa més de deu anys, i ja des de fa tres anys, és el centre més dotat de tot el Maresme gràcies als equips de ressonància magnètica d'1.5 Teslas i 3.0 Teslas; les unitats amb més alta tecnologia del mercat, que permeten obtenir imatges molt precises i amb gran detall, sense distorsions donades per la respiració o per moviments del pacient i que a més és apta per a pacients amb claustrofòbia o amb gran volum corporal.

Ressonància
 

La tecnologia d'aquests equips, entre altres coses, permet un examen més ràpid per la realització d’estudis de molt alta complexitat tals com: ressonàncies cranials prequirúrgiques, estudis d’epilèpsia, líquid cefalorraquidi o estudis vasculars perifèrics, entre d’altres relacionats amb l’àmbit de la neurologia. També és extrapolable, als estudis d’abdomen, ginecològics o urològics en altres especialitats mèdiques. La ressonància magnètica té una enorme fiabilitat per al diagnòstic de malalties que altres tècniques d'imatge no poden oferir.


Contacta amb Alomar i demana una cita online 


Alomar, no només és pionera pels seus equips de ressonància magnètica. Al llarg d’aquests 30 anys també ha continuat la seva expansió apostant i posant en pràctica avenços molt significatius per a la medicina del nostre país. Va ser un dels primers grups a portar la medicina robòtica Da Vinci a la sanitat privada de Barcelona i Catalunya. Actualment, la cirurgia robòtica és una de les més utilitzades per a tractaments d’urologia, ginecologia, cirurgia bariàtrica, otorrinolaringologia, cirurgia endocrina o digestiva. Permet que els pacients tinguin menys dolor postoperatori  i menor sagnat, és a dir, operacions menys agressives i delicades per al pacient. En el cas de pacients que tenen càncer de pròstata, la precisió del robot, per extirpar la pròstata, permet preservar millor la continència urinària i la funció sexual.

resofus  alomar  hifu  temblor esencial
 

Pioners a nivell català

Una altra de les apostes més fortes del grup, va ser convertir-se en els pioners a Catalunya en portar a terme la tècnica HIFU, que permet eliminar el tremolor essencial i el tremolor de la malaltia del Parkinson, mitjançant ultrasons focalitzats. Un tractament ambulatori que es realitza sense cirurgia, ni obertura cranial, en una sola sessió i amb resultats immediats.

També, l’experiència d’aquests darrers anys, i la necessitat que hi havia al territori, ha portat a Alomar a crear una pròpia Clínica a Reus (Tarragona). Aquesta, compta amb 3 quiròfans d’última generació, totalment equipats per a cirurgia major i menor sense ingrés, amb tècniques i tractaments no invasius i punters, 2 sales d’endoscòpia digestiva, un gabinet de diagnòstic per la imatge amb un equip mèdic d’excel·lència; consultes externes amb més de 30 especialitats i proves complementàries avançades, com la biòpsia de pròstata per fusió d’imatges o tractaments específics com l’ús d’ones de xoc focals per eliminar les calcificacions dels teixits i reduir el dolor.

cancer mama 1920x1080
 

Així mateix, compta amb un circuit de la dona que permet la detecció precoç del càncer de mama, amb la realització d’una ECO de mama 3D d’alta resolució, mamografia i densitometria, tot al mateix moment, amb un gran equip mèdic i la tecnologia més avançada.

El darrer servei disponible a Alomar és la unitat de medicina nuclear: una tecnologia avançada que permet fer PET-TAC o Gammagrafies òssies, proporcionant a l’oncòleg informació única sobre la localització, la forma i la fisiologia del tumor.

imatge alomar
 

Queda de manifest en la història de l’empresa que ha estat i seguirà sent una de les empreses més pioneres en apostar i posar en pràctica els avenços més significatius en diagnòstics i tractaments.

On trobar Alomar a Mataró?

 • Av. del Maresme, 451, 08301 Mataró, Barcelona

 • Per correu: mataro@centremedicalomar.es

 • Per telèfon: 937556201

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive