Aliança: l'assegurança mèdica que no puja de preu quan et fas gran
Aliança: l'assegurança mèdica que no puja de preu quan et fas gran

Redacció

Aliança Mataró: la teva salut, la seva prioritat

En un esforç constant per vetllar pel benestar dels nostres mutualistes, Aliança Mataró inverteix en l'expansió per tot el Maresme i l'optimització dels seus serveis i cobertures.

L'any 1909 va veure la creació d'Aliança Mataró, nascuda per satisfer les necessitats mèdiques des de fa més de 100 anys, quan l'accés als metges i als serveis assistencials era un luxe que no tots podien gaudir. Aliança Mataró és més que una mútua de salut sense ànim de lucre; és un compromís ferm per millorar contínuament els serveis que ofereix als nostres mutualistes. La seva dedicació diària es centra en proporcionar els millors serveis sanitaris, amb una àmplia gamma d'assegurances i prestacions d'alta qualitat, a preus accessibles per a tothom.

Caminen cap a la igualtat de condicions, assegurant que les diferències individuals o l'estat de salut no afectin la qualitat de l'atenció. La transparència és la seva guia, amb un clar coneixement del preu que es paga per ser part de la família Aliança Mataró. Creuen fermament que l'accés a una salut de qualitat és un dret fonamental per a totes les persones, allunyant-se de la visió de la salut com un simple negoci.

L' Aliança salut 3
 

Per això no tenen accionistes; Aliança Mataró pertany als seus mutualistes, que confien en la responsabilitat amb la seva salut.Els beneficis que s’obtenen es destinen a accions i projectes que contribueixen al teixit social i a la millora constant dels serveis.Recentment, han invertit en diverses associacions i entitats locals de Mataró i El Maresme, com esport, pintura i casals per a la gent gran.

A Aliança Mataró treballen per enfortir la seva comunitat, revertint els beneficis en projectes localitzats al nostre voltant, fomentant el desenvolupament i donant suport a aquells que més ho necessiten. Mantenint així vincles forts i col·laboracions amb el seu entorn i els diversos col·lectius amb els quals interactuen.

L' Aliança salut 2
 

Et garenteixen que els teus diners romanen a casa seva, invertits en el benefici de la societat i l'economia local. A Aliança Mataró, no només es preocupen per la teva salut, sinó que també impulsen activitats en suport a les persones, demostrant que són  més que una simple mútua. Amb valors com el compromís, l'eficiència, la sostenibilitat, la gestió professional i la proximitat, segueixen avançant.

Més informació

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive