Entrenaments virtuals a Eurofitness El Sorrall
Entrenaments virtuals a Eurofitness El Sorrall

Un 2024 sense descuidar els entrenaments i la salut

Totes les claus per poder seguir entrenant, inclús de forma virtual, i mantenir la forma després de les festes.

El Nadal és una època de celebració, però també pot ser un moment crític per a la nostra salut i benestar. Amb els sopars d'empresa, les reunions familiars i l'ambient festiu, és fàcil oblidar-se dels nostres objectius de salut. Aquí teniu alguns consells per mirar al 2024 amb objectius clars i assolibles de la mà d'Eurofitness El Sorrall.

La clau per no perdre el ritme  és mantenir una rutina d'entrenament. Planifiqueu els vostres entrenaments com si fossin cites ineludibles. Encara que pugui ser temptador saltar-se una sessió després d'una nit de festa, l'exercici regular us ajudarà a mantenir el focus i compensar alguns dels excessos típics d'aquesta època de l'any.

Tots sabem que el Nadal i Cap d'Any està ple de temptacions gastronòmiques i segurament un excés d'alcohol si es compara amb altres èpoques de l'any. Per això, és recomanable intentar beure aigua abundant i buscar l'equilibri. Ara que ja acaben les celebracions, és el moment de plantejar com enfocar un 2024 amb objectius realistes i petites fites clares. Per això ja no hi ha excusa, perquè un es pot posar en forma inclús des de casa.

Olimfit amb classes en línia: no tens excusa per estar en forma

Eurofitness El Sorrall ha creat Olimfit, un servei que fa possible portar el benestar a la vida quotidiana de forma flexible, tant en línia com presencialment. Amb una àmplia gamma d'horaris, des de les 7 del matí fins a les 22 de la nit des de casa i fins a les 20.45 des de la sala virtual d'El Sorrall, Olimfit obre les portes a l'entrenament des de qualsevol lloc, eliminant les excuses per no mantenir-se acti amb sessions d'entre 30 i 45 minuts.

Dins d'aquesta oferta, el HIIT Olimfit Virtual destaca per la seva combinació d'entrenaments d'alta intensitat que treballen tant la capacitat cardiovascular com la força, amb sèries curtes dissenyades per maximitzar l'efectivitat. Paral·lelament, el programa Crema Calories Olimfit Virtual se centra en exercicis per cremar greix, involucrant diversos grups musculars per obtenir una sessió completa i efectiva.

Olimfit
Olimfit
 

Per als interessats en tonificar el seu cos, Tonificar Olimfit Virtual ofereix una sessió integral que aborda tots els grups musculars, assegurant-se que estiguis en la millor forma física. I per als aficionats a la boxa i les arts marcials, Boxing Olimfit Virtual aporta coreografies adaptades a tots els nivells, permetent-te posar en pràctica tècniques de lluita en un entorn segur i controlat.

Per a una experiència més lleugera i divertida, Balla Olimfit Virtual convida a tots a moure's al ritme de diferents estils musicals amb coreografies dinàmiques. I per als amants del ciclisme, Cycling Olimfit Virtual ofereix una manera intensa de treballar la resistència aeròbica a través d'una bicicleta estàtica.

Finalment, per a aquells que busquen una pràctica més tranquil·la i centrada, Zen Olimfit Virtual combina disciplines com el ioga, el pilates, el taitxí i els estiraments, creant una experiència holística per a la ment i el cos.

Eurofitness El Sorrall amb Olimfit fa possible que l'entrenament s'adapti a la teva vida, no al revés, aportant flexibilitat i diversitat en les teves opcions d'exercici.


Contacta aquí amb El Sorrall i t'informaran de tot el que poden fer per a tu


 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive