Els tres restaurants premiats al Barcelona Restauració 2022
Els tres restaurants premiats al Barcelona Restauració 2022

Els tres restaurants premiats al Barcelona Restauració 2022

Fismuler, Echegaray i Casa Petra, Premis Barcelona Restauració 2022.

El restaurant Fismuler de Ciutat Vella ha guanyat el Premi Barcelona Restauració 2022 en la categoria de Qualitat Gastronòmica; l’Echegaray de Sant Martí, en la d’Integració al Barri, i Casa Petra de Les Corts, en la de Local Notori o Innovador. Can Culleretes i Ca l’Isidre, ambdós de Ciutat Vella, s’enduen les Mencions Honorífiques, i El Racó del Peix (Horta-Guinardó) i Casa Amàlia (Eixample), els Premis a la Sostenibilitat. Aquesta és la tercera edició dels Premis Barcelona Restauració, que enguany han tornat per homenatjar el sector després dels anys de pandèmia.

Els Premis Barcelona Restauració 2022 s’han lliurat aquest vespre en una gala celebrada a la Fàbrica Moritz amb l’assistència d’unes 200 persones. Aquests guardons els impulsa l’Ajuntament de Barcelona des de l’any 2017 per difondre l’oferta gastronòmica i restauradora de qualitat de la ciutat.

La iniciativa va per la seva tercera edició després d’haver-la cancel·lat per la pandèmia.A la gala han estat presents la regidora de Comerç i Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda, Montserrat Ballarín i Espuña, i el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni.

El jurat del Premis Barcelona Restauració 2022 està format per un conjunt de professionals del sector presidits per la regidora de Comerç, Mercat, Consum, Règim Interior i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín Espuña. L’acompanyen el director de Serveis de Comerç, Restauració i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, Manel Vázquez Asencio; el president del Gremi de Restauració de Barcelona, Pere Chias Suriol; el president de l’associació Restaurants Sostenibles, Sergio Gil Flores; la periodista experta en gastronomia Tana Collados Lluró; l’experta en turisme i restauració Eva Ballarín, i el director de l’Observatori de l’Alimentació del Parc Científica de Barcelona, Jesús Contreras Hernández.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive