The Fork Pay, d'ElTenedor.
The Fork Pay, d'ElTenedor.

Redacció

TheFork Pay, un nou mètode de pagament digital per a restaurants

Es posa en marxa una altra eina que permet als clients pagar directament a través del seu mòbil

“Si tens un restaurant i l'app ElTenedor pots estalviar temps i diners, i els teus comensals se sentiran més segurs gràcies al pagament sense contacte.” Així presenta ElTenedor la seva nova eina, una solució completament integrada a ElTenedor Manager, el seu programari de reserves i que els restaurants podran gestionar fàcilment connectant-se al seu compte sense la necessitat de fer servir altres dispositius o connectar un altre TPV. Aquest sistema de pagament vol ajudar als restaurants a ser més eficients, reduir els temps d'espera i servei, i optimitzar així la rotació de les taules. A més, en context de pandèmia, vol potenciar la seguretat de les transaccions i que els clients se sentin molt més tranquils a l’hora de pagar sense necessitat de contacte. ElTenedor enumera els avantatges d’aquesta nova eina:

  • Més seguretat per al restaurant i els clients gràcies al pagament sense contacte que també evitarà cues innecessàries a la caixa.
  • Sense despeses fixes.
  • Sense necessitat de connectar nous dispositius o TPV.
  • Rapidesa i eficàcia ja que els clients trigaran menys a pagar i així el restaurant podrà optimitzar la rotació de les seves taules.

Preguntes i respostes per a restauradors

Quin cost té TheFork PAY?

Les tarifes de TheFork Pay equivalen al 0,95% del total pagat a través de TheFork PAY pel client + € 0.50 (sense IVA) per cada transacció realitzada. Les tarifes són les mateixes per a tot tipus de targeta de crèdit (europea i no europea) i s'han de deduir automàticament de cada pagament realitzat.

Com puc veure quant he pagat?

A la factura mensual s’hi especifica una línia on es detalla el total de comissions pagades.

Quan tindré el pagament en el meu compte bancari?

Rebràs els diners al teu compte al cap de 2 a 4 dies laborables des del moment de la transacció.

Com puc identificar la transferència?

Els diners seran transferits al compte des de Stripe Payment UK Ltd, el proveïdor de pagament segur. La transacció apareixerà com "THEFORK PAY".

On puc consultar els detalls dels pagaments realitzats amb TheFork PAY?

Rebràs un correu electrònic tan aviat com el client finalitzi el pagament. A més, a ElTenedor Manager veuràs una icona de targeta de crèdit al costat del nom del client que va fer la reserva i va pagar amb TheFork PAY. Fent clic a la icona, veuràs els detalls del pagament: nom i cognom del client, data i hora del pagament, suma total i diners pagats, i qualsevol dada addicional. Si el client ha realitzat múltiples transaccions, veuràs cada quantitat per separat. A partir de les dotze de la nit, també rebràs un e-mail amb el resum de totes les transaccions realitzades aquell dia i el total pagat, propines incloses.

Per a més qüestions relacionades amb la utilització de la nova eina, podeu visitar aquesta pàgina.

Font: theforkmanager.com

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive