Diferents ambients per una vetllada única.
Notícies relacionades
Diferents ambients per una vetllada única.

Quatre restaurants elegants per una vetllada romàntica a Mataró

Llocs per anar amb parella i ben valorats a TripAdvisor.

patrocini pous b         

Cada parella té el seu racó especial, un lloc on va ser la primera trobada, on es van arribar a acords amorosos pretesament eterns o taules en les que es van prendre grans decisions de família. Així que, d'inici, seleccionar restaurants per una vetllada romàntica pot ser agosarat, perquè de portes cap endins, cadascú és com és i té els seus gustos. Però sí que es pot parlar d'alguns llocs que tenen un encant especial per a trobades més acollidores, tranquil·les i amb una atmòsfera que pot acompanyar a les grans vetllades.

Per això, seguint les recomanacions de TripAdvisor, el principal agregador d'opinions d'usuaris sobre restauració, hem seleccionat quins són els quatre restaurants que estan categoritzats i valorats com a llocs elegants per una vetllada romàntica. Segur que n'hi ha molts més, però això ja us ho deixem a vosaltres perquè recomaneu llocs especials per anar-hi amb parella. Segur que la resta de lectors en descobreixen de nous.

El Nou-Cents

Restaurant recomanat des de fa anys a la Guia Michelin, el Nou-Cents és un dels llocs destacats a nivell d'ambientació, amb un disseny rústic on destaca per la seva xemeneia i la bòveda catalana d'obra vista. Això sí, perquè veieu com és això de les opinions, tot i estar destacat com a plat Michelin, es troba actualment amb 3,5 estrelles sobre 5 a TripAdvisor, fora del top 100.

Michelin en destaca el seu ambient rústic
Michelin en destaca el seu ambient rústic
 

Nishiki

Japonès pioner al Maresme, es troba al carrer Joan Fuster de Mataró, en un espai recollit, com és també el seu local: petit, molt ben separat entre taules, amb poca llum i una ambientació ideal per a trobades íntimes. Si a més li sumem que és un japonès d'alta qualitat (4,5 estrelles amb més de 200 opinions), el resultat és clar: no fallaràs en la teva elecció.

IMG 0311
Intimitat a Nishiki, el japonès pioner al Maresme
 

Sangiovese

Un altre dels restaurants destacats amb el Plat Michelin, entre els cinc millors de Mataró segons TripAdvisor i que es troba actualment a la Muralla de Sant Llorenç. El seu disseny cuidat amb elements d'estètica Art-Decó acompanyen perfectament la cuina creativa de la seva xef, amb variats menús degustació i de temporada.

IMG 0310
El canvi de local va tenir una gran acollida
 

Hapo Sake Bar

En el primer lloc d'aquesta llista es troba Hapo Sake Bar, al carrer de Cuba. El restaurant, amb 4,5 de puntuació amb 221 opinions i número 1 a Mataró actualment segons TripAdvisor, destaca per un espai molt elegant, amb molt bon gust en la decoració, presentació de plats i mobiliari escollit, i tot això amb una proposta de cuina japonesa i fusió brutal, amb bona qualitat en el producte i plats originals i creatius.

IMG 0312
Elegant i actualment al primer lloc de TripAdvisor
 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive