Un Pla Renove per a la maquinària de bars i restaurants
Un Pla Renove per a la maquinària de bars i restaurants

Capgròs.com - ACN

Un Pla Renove per a la maquinària de bars i restaurants

Els fabricants de maquinària per a l'hostaleria ajuts per renovar l'equipament de bars i restaurants i na línia d’ajuts directes per cobrir les despeses energètiques extraordinàries

Els fabricants de maquinària per a l'hostaleria demanen al govern espanyol que prengui mesures per pal·liar l'impacte de l'alça de preus de l'energia, que ha provocat un increment de costos del 30% respecte a l'any passat i està afectant la viabilitat de les empreses.

En concret, la Federació Espanyola d’Associacions de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria, Col·lectivitats i Indústries Afins (Felac) exigeix que s'impulsi un Pla Renove per a la modernització de l'equipament de bars i restaurants, cosa que contribuiria a reduir el consum energètic en el sector.  A més, la patronal reclama una línia d’ajuts directes per cobrir les despeses extraordinàries derivades de l’increment dels preus de l’electricitat i el gas.

En aquest punt, Felac exigeix que la indústria d’equipament per a hostaleria, en tant que sector productiu industrial, sigui inclòs com a receptor d’aquests ajuts.

D'altra banda, mentre duri la crisi energètica, la patronal sol·licita incentius fiscals com reduir o suprimir impostos municipals i l’impost sobre societats; rebaixar i diferir el pagament de tributs i els pagaments a la Seguretat Social, i eliminar els impostos en les factures d’electricitat.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive