Passaport Covid per a banquets i celebracions en interiors amb ball
Passaport Covid per a banquets i celebracions en interiors amb ball

Passaport Covid per a banquets i celebracions en interiors amb ball

Fins ara es limitava a l'accés als locals d'oci nocturn i ara s'estén a hotels i restaurants amb ball en espais tancats

El Govern de la Generalitat ha aprovat l'ús del certificat covid per accedir a banquets, celebracions i actes socials en hotels i restaurants amb ball en espais tancats.

Aquesta és la principal novetat de les mesures de contenció aprovades aquest dimecres en el marc del Procicat, que en línies general impliquen prorrogar 14 dies més les vigents des del 22 d'octubre. El conjunt de mesures s'enviaran al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), ja que l'ús del certificat covid requereix l'aval judicial previ.

Fins ara, aquest instrument s'estava utilitzant només en l'accés als locals d'oci nocturn, després de rebre prèviament l'aval del tribunal.

La pròrroga de les mesures comporta mantenir la prohibició de menjar i beure al carrer entre la una de la matinada i les sis del matí i la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les deu de la nit i les sis del matí.

Comentaris (2)

Xavier Cases Fa 1 mes
Presionando a la gente para recibir una cosa que no es "vacuna", no inmuniza a nadie, y es una terapia génica experimental cuya aprobación está condicionada sólo a uso de emergencia, bajo intereses obvios. Y ustedes ayudan a fomentarlo.
Marc Hirschi Fa 1 mes
El que no dieu és que per entrar amb el gos als pipicans de Mataró també fa falta el passaport Covid. I com que molts no el tenen, per això van a la resta d'espais, parcs i places a fer pixar i cagar la "criatura" (li diuen així). Quins interessos ocults teniu, Capgròs, per amagar-ho?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive