racions individuals a Las Palmeras, bufet lliure també de Covid.
racions individuals a Las Palmeras, bufet lliure també de Covid.

Las Palmeras i l’exemple de bufet lliure amb totes les garanties sanitàries

El sector del self-service també s’ha reinventat per oferir la mateixa experiència, sense perill de Covid-19. Las Palmeras del Maresme són un exemple de com es treballa en un bufet lliure.

El restaurant Las Palmeras, a la carretera N-II a Sant Andreu de Llavaneres, és un dels casos de restauració que ha hagut de reinventar-se. Si l’hosteleria ja ho ha passat malament, aquells que ofereixen bufets lliures i per tant, on els comensals se serveixen el que volen als plats, encara més. Però la realitat és que les garanties en espais com aquests no són inferiors a la d’altres restaurants. A Las Palmeras, després de veure que no hi havia normativa clara sobre com actuar en espais com el seu, van decidir seguir el camí de les grans cadenes hoteleres i adequar-se a les circumstàncies actuals.

Fruit d’això, s’ha ampliat la distància entr eles taules i reduït l’aforament al 50%. A més, s’obliga a l’ús de mascareta cada cop que el comensal està de peu a la sala. De cara al menjar, diversos canvis rellevants: han creat circuits tancats per accedir al menjar, entrant i sortint per un lloc concret, i així es desenvolupa en tots els apartats de menjar calent, fred, begudes, postres o show cooking. Per evitar possibles contactes amb desconeguts, cada circuit obliga a tenir guants de plàstic per agafar el menjar.

Racions individualitzades

Una altra mesura és que les racions s’han individualitzat. Amanides ja fetes, ensaladilles amb el seu plat... Les porcions individuals regnen en un món on cadascú se servia d’aquí i d’allà, però que per seguretat ara toca separar. De fet, la nova normalitat també significa que es proposaran menús per aquells que ho prefereixin. Tot això, amb la total garantia que un bufet lliure, seguint normes sanitàries, no està més exposat que d’altres espais.
Mediterrània i tradicional.

Las Palmeras va néixer amb la voluntat de replicar els típics bufets lliures dels hotels, amb un espai i disseny adequats per poder oferir cuina mediterrània, tradicional i acabada de fer. Allunyant-se així dels clàssics bufets lliure de ciutat amb altres estils culinaris. I ara, amb totes les garanties sanitàries.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive