Els restaurants de Caldetes a TripAdvisor.
Notícies relacionades
Els restaurants de Caldetes a TripAdvisor.

Redacció

Els millors restaurants de Caldes d'Estrac

Seleccionem alguns dels restaurants més destacats segons TripAdvisor en cadascuna de les Tres Viles.

patrocini Pous B

Les restriccions per la pandèmia de la Covid-19 s’han anat reduint, el sector de la restauració està recuperant mica en mica la normalitat i les terrasses volen ser les reines d’un estiu que espera poder recuperar el ritme de fa un parell d’anys. Per això, en aquest article es busca destacar els millors restaurants que hi ha a un dels municipis de les Tres Viles: Caldes d’Estrac.

La selecció s'ha fet segons les puntuacions dels usuaris de TripAdvisor

Per fer la llista dels cinc millors restaurants de cadascun dels municipis, hem escollit el top que es troba organitzat a TripAdvisor limitat per població i que tinguin un mínim de 30 opinions per ser tingut en compte. Per tant, en aquest article capgros.com no està donant el seu punt de vista sobre els restaurants més destacats, sinó que es fa en base al rànquing que es pot trobar al portal web. Així que, sense més, aquests són els millors restaurants de les Tres Viles segons els usuaris de TripAdvisor.

Els millors restaurants de Caldes d’Estrac

5.- Sotavent Caldetes

El restaurant del Passeig dels Anglesos destaca no només per l’entorn idíl·lic on es troba, sinó també per la cuina de mercat on la qualitat és un dels seus màxims objectius. Moderna i marinera, la cuina de Sotavent Caldetes compta amb producte del Port d’Arenys de Mar i destaca per una gran varietat d’amanides, les seves braves, els calamars o plats com el sashimi de tonyina. Naturalment, els arrossos no poden fallar en un establiment amb encant.

4.- Tete a Tete

Ubicat a la Riera, número 38, Tete a Tete és un espai que es troba especialitzat en carpaccios, amanides, ibèrics, pop a la gallega, torrades i molts més plats on s’acompanyen amb una extensa carta de vins. Els esmorzars i els brunchs estan a l’ordre del dia en un espai diferent, que destaca pel menjar, el servei i l’atmosfera.

3.- Pizzeria Estrac

Ubicat al Camí Ral, número 39, la Pizzeria Estrac és un establiment de cuina italiana i mediterrània que destaca pel menjar i pel servei, i que compta amb un local molt cuidat i agradable. La seva extensa carta de pizzes, acompanyades d’amanides, carpaccios, pastes i plats de temporada, fan la resta per un lloc destacat a Caldetes.

2.- El Taller

El Taller, ubicat al carrer Sant Pere, és el número 2 de restaurants de Caldetes a TripAdvisor, i ho és amb més de 260 opinions que han valorat com cal el seu menjar casolà i català, el bon tracte familiar a nivell de servei i la ubicació en la terrassa que tenen. La carn a la brasa i la gran varietat de propostes de la carta són dos factors que també juguen a favor d’aquest restaurant.

1.- Can Suñé

I arribem al número 1 de TripAdvisor, Can Suñé, ubicat al carrer d’el Callao, número 4, i que amb més de 500 opinions i un 4,5 de puntuació. Un espai tranquil, atractiu i amb una atenció al nivell del menjar: els arrossos són els reis de la carta, però no els únics, ja que el producte de temporada i fresc també està a l’ordre del dia. La conjunció d’un espai cuidat,  un servei excels i bon menjar fan que sigui el primer classificat del rànquing.

Comentaris (3)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive