Appat ja està disponible
Appat ja està disponible

Ja pots descarregar-te Appat, l’alternativa a Glovo dels restaurants mataronins

L'app del nou servei de delivery ja està disponible i reuneix l’oferta gastronòmica dels millors restaurants de la capital del Maresme

patrocini Pous B

Appat és la nova app que reuneix tota l’oferta gastronòmica dels restaurants més icònics i representatius de Mataró i la porta a casa amb un sol clic, de la mà d’un servei de delivery propi, fiable i just per als treballadors. Appat s'ha estrenat per Santes i ja està disponible des d'aquest 27 de juliol, de moment per a Android (clicar aquí) i properament per a IOS. Es tracta  “d'un projecte de Mataró per a Mataró”, com diuen els seus promotors; en descarregar-se l’app els usuaris hi trobaran exclusivament a la gastronomia i als establiments de restauració 100% locals, en detriment de les grans cadenes del sector. Al web d'Appat hi trobareu tots els detalls. 

Appat és una alternativa perfecta a Glovo, ja que al contrari que la multinacional, és una aposta ferma per l’economia i la creativitat local, per la responsabilitat social i per la sostenibilitat. Els clients hi trobaran cuina local i de proximitat de restaurants mataronins, que solen emprar producte de kilòmetre zero aprofitant la riquesa de la comarca; i lliurada a casa amb vehicles 100% elèctrics.

El client té totes les comoditats, ja que pot escollir el restaurant segons tipus i ubicació a través de l’app o la web, rebent les comandes amb horaris flexibles i geolocalitzant en temps real el procés d’entrega. 

A més, el servei de delivery està format per un equip de repartidors propi, que treballa en condicions laborals justes, evitant totalment els abusos que se solen produir en aquest sector (no són ni falsos autònoms ni assalariats precaris).

Interès i suport al projecte

El projecte ha despertat un gran interès tant de l’Ajuntament com de les associacions empresarials, comercials i de restauració de la ciutat. La regidora de Promoció Econòmica, Núria Moreno, assegura que cal “trobar solucions globals adaptades als reptes actuals i de futur”, i que Appat ho assoleix “amb un mèrit especial, posant en valor la qualitat de l’oferta gastronòmica de la nostra ciutat”.

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i NEM han signat convenis de col·laboració amb Appat. Enric Bartrés, president del Gremi, considera que Appat pot ser “una molt bona eina, en especial ara que el ‘delivery’ serà una nova línia de creixement per a moltes empreses”. El president de NEM, Xavier Martín, apunta que Appat “enfortirà el camp de la restauració i l’hostaleria, un dels sectors de negoci més importants de Mataró”. La FAGEM també dóna suport a la iniciativa; la seva presidenta, Roser Moré, destaca que Appat és “un projecte emprenedor, innovador, digital i il·lusionant pel sector, que a més, contribueix a fer de Mataró una ciutat singular”.

Comentaris (2)

Pat Fa 3 mesos
Sabem quan estara per Apple? Gracies!
Serveis tècnics del Gremi d'Hostaleria Fa 4 mesos
Som-hi, un servei més de proximitat. Per a tots, dels millors restaurants de la ciutat, amb garanties, per revitalitzar i millorar el servei a domicili. Prova'l.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive