restaurants amb descomptes a Mataró i Maresme.
restaurants amb descomptes a Mataró i Maresme.

7 restaurants de Mataró i Maresme amb descomptes a ElTenedor

Ofertes i descomptes de fins el 30% si es fan reserves des de la plataforma.

ElTenedor és una de les pàgines de referència per aquells que volen gaudir de bon menjar, reservar sense haver de trucar i, sobretot, buscar ofertes que facin més amena la trobada. Si una acció és habitual a Barcelona, aquesta és la de buscar quins descomptes i ofertes hi ha en restaurants de diverses tipologies a l'hora d'escollir un lloc o un altre. Aquest sistema, molt instaurat a la capital, també es pot trobar al Maresme, on alguns restaurants ofereixen descomptes si es fan les reserves des de la plataforma en qüestió. Avui en destaquem quatre.

Dins d'ElTenedor, i filtrant per Maresme i amb ofertes especials, trobem fins a un 30% de descompte en alguns dels establiments que hi ha llistats en aquesta plataforma (destacar que no hi són tots, i que hi ha restaurants importants de la ciutat que no tenen fitxa en aquesta web). En aquest article us volem explicar quins són els restaurants amb descomptes a Mataró per si voleu fer una vetllada especial i que us surti econòmicament més atractiu. Cal tenir en compte que els descomptes depenen dels horaris i franges que estableixi cada restaurant. Davant qualsevol dubte sobre si s'aplica o no el descompte marcat a ElTenedor, pregunteu al restaurant. Preneu nota i bon profit!

A continuació trobareu un interactiu amb totes les dades de contacte dels restaurants i l'enllaç a la seva fitxa d'ElTenedor. Destacar que hem descartat restaurants que es troben tancats o que no tenen actius els descomptes malgrat poder fer reserva.

Panoramic

El restaurant Panoramic, ubicat al Centre Atlètic Laietània (carrer Montegre), és un altre dels establiments que compta amb una nota de 8,9 de puntuació i que té descomptes de fins el 30% a la carta. El preu mitjà del tiquet per persona és de 25 euros, i la promoció no aplica ni a la beguda ni als menús. Dos de les característiques més destacades són el servei (9,1) i l'ambient (9). L'espai priviliegiat i les vistes que hi ha a Panoramic, de fet, són un gran atractiu.

Romo

El restaurant japonés Romo, que es troba al carrer Nou número 20, compta amb una puntuació de 9 sobre 10 després de més de 440 opinions. Especialitzats amb cuina japonesa i amb la tonyina vermella DO Balfegó com a producte destacat, compten amb descomptes de fins el 30% a la carta, tot i que actualment les reserves a través d'Eltenedor estan complertes. Això significa que cal esperar uns dies perquè es puguin reobrir. Tenen un preu mitjà de 25 euros per persona i les opinions destaquen amb un 9,1 la qualitat del menjar.

Hapo Sake Bar

Hapo Sake Bar, l'únic restaurant japonès recomanat a la Guia Michelin a Mataró, es troba amb un 9,4 de puntuació i tot i que no té una oferta de descomptes com els altres restaurants, tenen una proposta anomenada Michelin Specials sota el lema "tornem als restaurants", on per un preu de 50 euros per persona hi ha un menú degustació amb alguns dels seus millors plats. La puntuació dels usuaris de 9,4 en qualitat del menjar i en ambient, i un 9,2 en Servei és de les més altes a Mataró.

Propostes al Maresme

La Nova Fonda

Al carrer Gran d'Argentona, la Nova Fonda compta amb un 9,2 de puntuació després de més de 550 comentaris. Amb un preu mitjà de tiquet de 23 euros, hi ha l'opció de reservar amb un 30% de descompte i entre les seves característiques és la de la presència d'opcions vegetarianes. Un altíssim 9,6 en servei és la puntuació més destacada, seguit de la qualitat del menjar (9) i de l'ambient (9,1). 

Atahualpa

Ubicat a la carretera de Vilassar, a Argentona, Atahualpa compta amb un 9,4 de puntuació mitjana i té opció de reservar al 30% de descompte. El preu mitjà és de 20 euros per persona, i destaca el 9,5 en qualitat de menjar, el 9,6 en servei i el 9,2 en ambient. 

Altres propostes

La Sardina Lola. Ubicat al Carrer Verge de la Mercè 6, a Canet de Mar, i amb un 8,1 de puntuació, compten amb fins a un 50% de descompte en la carta, tot i que actualment les reserves des d'ElTenedor estan complertes. Consulteu més endavant si tornen a obrir-se.

Locanda del Mar. Al Port Balís, a Sant Andreu de Llavaneres, tenen un 7,8 de puntuació i ofereixen un 30% de descompte a la carta, però actualment es troben totes les reserves d'ElTenedor complertes, pel que haureu de consultar alguns dies més tard si ja estan obertes de nou.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive