Una de les obres de l'exposició 'Caballos' de Martín Rodríguez Río
Una de les obres de l'exposició 'Caballos' de Martín Rodríguez Río

Els cavalls de Martín Rodríguez omplen l’Espai Capgròs

Martín Rodríguez és un excel·lent pintor realista que expressa la imatge exacta de les coses i records que guarda en l'ànima i marcar la seva vida: paisatges, cavalls...

bannerpatrocini Pous

“Caballos” és el títol de la mostra de pintures del pintor argentí Martín Rodríguez Río que es podrà veure a l’Espai Capgròs de Mataró des del 3 de juny fins a l’1 de juliol, patrocinada per Finques Pous.

Del 3 de juny a l'1 de juliol a l'Espai Capgròs (c/ Sant Benet, 16-18)

Martín Rodríguez és un excel·lent pintor realista que expressa la imatge exacta de les coses i records que guarda en l'ànima i marcar la seva vida: paisatges, cavalls, situacions, somnis. A l’exposició de Capgròs, i tal com indica el títol de la mostra, s’hi podrà veure una sèrie d’aproximadament 10 obres amb una temàtica eqüestre, amb essència costumista, majoritàriament argentina.

La temàtica de la mostra, els cavalls, no és casual. El propi artista recorda: “Vaig créixer jugant entre vinyes, cobert vells, corrals amb cries de cavalls o deserts, i vaig anar aprenent a estimar la natura amb totes les seves imatges, olors, sons i sabors. Els meus pares em van ensenyar aquest amor, i a ser feliç amb les coses mes simples”.

El marxant i col·leccionista argentí Ignacio Gutierrez Zaldivar escriu que “Davant les seves obres podem sentir la naturalesa agresta, o els cascos equins retrunyint a la terra. Altres sentits ens submergeixen en la brisa de la muntanya, o les fredes aigües dels desglaços andins o ens permeten jugar amb les textures dels cuirs i metalls de les eines”.

Els seus artistes de referència són pintors realistes com ara Antonio López, Helmut Ditsch o Fader entre d’altres, tot i que la llista dels artistes que admira seria interminable.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive