Un partit del CN Mataró.  Foto: R.Gallofré
Un partit del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

El Terrassa, bèstia negra del CN Mataró

Les mataronines també cauen contra les vallesanes en els quarts de final de la copa (14-16)

Derrota en partit de lliga, derrota en els quarts de final de la Copa del Rei i derrota en els quarts de final de la Copa de la Reina. El CN Terrassa s’ha convertit en la bèstia negra del Mataró a base de superar-lo cada cop que s’han enfrontat aquests últims dies.

El CN Mataró, líder sòlid de la lliga, només ha perdut dos partits en les competicions domèstiques d’aquesta temporada. Tots dos contra el Terrassa i tots dos en qüestió d’una setmana. La derrota per 13-10 a la lliga ha tingut continuïtat a la copa (14-16). Les mataronines van topar amb un rival que, de moment, ha trobat la fórmula per frenar el formidable potencial del conjunt de Marina Zablith.

Clara Cambray dibuixava els primers avantatges de l’equip maresmenc (4-2 al final del primer quart). El partit, de ritme frenètic, destacava pel gran encert dels respectius atacs (7-6 al descans). A la represa, la dinàmica semblava similar. El Mataró seguia per davant i, fins i tot, seria capaç d’ampliar encara més les diferències coincidint amb l’inici de l’últim quart (13-10).

El Terrassa, però, no va abaixar els braços. Un sorprenent parcial de 0 a 4 capgirava la situació. Ja era un 'o caixa o faixa', i el conjunt vallesà va aprofitar l’embranzida per decidir a favor seu un final de partit ajustat (14-16). Les mataronines, que ho tenien tot de cara, van tornar a sucumbir davant el Terrassa.