La Sirena Mataró va tancar la seva participació a Europa de la millor manera: guanyant. Les de la capital del Maresme, que divendres havien perdut amb l'equip que acabaria emportant-se la LEN, van superar al Padova per 11-8 en un partit on les de Florin Bonca van mostrar un encert que no es va veure amb el Dunaujvaros el dia abans. Les mataronines sumen així una medalla de bronze al seu palmarès internacional dos anys després del triomf a la mateixa competició.

El partit va tenir moltes alternatives entre els dos conjunts. Sovint es diu que la final de consolació se l'emporta qui més valor li dóna, i les mataronines van considerar, de manera encertada, que s'havia d'agrair el suport del públic al Sorrall amb un triomf per dir adéu a la competició internacional. Bach i Lloret primer posaven el 0-2 al marcador, però les italianes capiraven el marcador amb tres dianes seguides. La resposta de Cambray i Liana Dance deixava un 3-4 molt obert. Al segon quart, tres gols consecutius de les sirenes obrien un forat important: 3-7. Un gol de les italianes tancava la primera meitat.

A la represa, el Padova va sortir a intentar retallar diferències amb un altre gol, però Dance tornava a obrir forat de tres. Quan el Padova marcava, algú de les mataronines responia, en aquest cas Cambray per fer el 6-9. Quedava un període i Ciara Gibson semblava matar el matx amb el 6-10. Aquí les italianes van intentar-ho amb dos gols, però Vicente va trencar qualsevol esperança amb l'onzè i definitiu gol local.