“La sensació que teníem s’ha confirmat. Tenim un equip molt competitiu i lluitarem per tots els títols”. Marina Zablith, entrenadora del CN Mataró, ja ho havia avisat i no anava pas desencaminada. El seu equip ha tombat el Sabadell, que no perdia una final des de feia tres anys, per aixecar la Supercopa d’Espanya.

Zablith destaca que “tenim lideratges, però sobretot la mentalitat de treballar en grup i de construir una idea col·lectiva molt potent.” Anni Espar va fer 7 gols contra el seu anterior equip, i un altre a la tanda de penals, cridant als quatre vents que serà pilar fonamental d’aquest nou CN Mataró. “Em falten les paraules per descriure el seu potencial i la importància que tindrà en el nostre equip”, conclou Zablith.

El CN Mataró ja ha aixecat el primer títol d’una temporada que promet emocions fortes. “El Sabadell segueix sent un equip poderós i, a banda, Sant Andreu, Terrassa i Mediterrani també tenen plantilles molt bones.” Les mataronines preparen ja el debut a la lliga contra el Saragossa, però sobretot tenen entre cella i cella la primera fase de la LEN Euro League que jugaran a Utrecht (Països Baixos) a finals d’octubre. L'equip amfitrió, el Dinamo Uralochka rus i el Budapest d’Hongria seran els rivals del conjunt mataroní.