Foto d'arxiu del CN Mataró.

La Sirena Mataró torna a perdre i queda fora de la lluita pel títol

El Sant Andreu també s’imposa en el segon partit (8-10)

La Sirena Centre Natació Mataró no podrà disputar la final pel títol de lliga. El Sant Andreu, una altra vegada, s’ha mostrat més fort en els partits de semifinals i jugarà la final davant el totpoderós Sabadell. Després de perdre el primer partit a Barcelona, les mataronines no han pogut forçar el desempat malgrat complicar la vida al seu rival en el segon duel, disputat a la piscina del Centre (8-10).

L’equip barceloní va marcar el ritme del partit i ja arribava al final del primer quart amb un avantatge de dos gols (1-3). Les mataronines reaccionaven en el segon període gràcies, en bona part, a la inspiració de Clara Cambray. La jugadora del Centre va anotar dos dels tres gols locals en aquest quart (4-5 al descans).

Waterpolo femení CN Mataró La Sirena - Sant Andreu. Foto: R.Gallofré

Brigitta Games agafava el relleu de la seva companya en l’apartat golejador i, amb dos gols més, posava per davant el Mataró en els primers minuts del tercer quart (6-5). El Sant Andreu, però, tornaria a agafar la iniciativa abans d’acabar aquest període (7-8). Seria el cop decisiu perquè el Mataró ja no sabria reaccionar en els últims minuts del partit.

El conjunt que entrena Marina Zablith ho va intentar tot i va competir fins el final, però el Sant Andreu va mantenir el control de la situació per acabar imposant-se amb el definitiu 8-10. La Sirena no ha pogut amb el conjunt barceloní, que consolida la seva jerarquia com a segon equip de la lliga. El Mataró, tercer millor equip de la competició, haurà de treballar per retallar diferències de cara la temporada que ve.