Final de trajecte per La Sirena.

La Sirena Mataró, sense opcions en copa davant el campió

Les mataronines perden 14-7 amb el Sabadell, que va endur-se la competició.

La Sirena Mataró no va poder passar dels quarts de final de la Copa de la Reina, competició disputada a Sant Feliu. Les mataronines s'enfrontaven al Sabadell en els quarts de final, i van claudicar per un clar 14-7 davant les vallesanes, que acabarien proclamant-se campiones en superar el Sant Andreu en la final. Un mal primer parcial va marcar el matx, dominat sempre per les campiones.

Les mataronines van trobar-se amb un marcador advers al primer parcial de 4-1. Els millors minuts van venir a l'inici del segon quart, quan les de Marina Zablith van ajustar el partit fins el 4-3. La reacció de les vallesanes no es va fer esperar, i van obrir una escletxa enorme. Entre el segon i tercer quart es van col·locar 8-3.

El resultat no deixava marge per la sorpresa, i la Sirena només va poder intentar maquillar el marcador. El 9-5, però, era insuficient i les vallesanes van tornar a ampliar distàncies. Al final, resultat contundent de 14-7.