El Quadis segueix endavant a l'EuroCup.

El Quadis remunta contra el ‘Medi’ i s’apunta la primera victòria del playoff

El conjunt de Beto Fernández s’imposa 7-6 en un partit ajustat

Victòria fonamental del Quadis Centre Natació Mataró. L’equip mataroní va solucionar una situació molt compromesa per acabar sumant la primera victòria en el duel de quarts de final del playoff pel títol davant el Mediterrani. D’aquesta manera, els mataronins mantenen el factor piscina a favor i, fins i tot, podrien resoldre la sèrie si divendres són capaços de guanyar a casa del ‘Medi’.

El rival del conjunt de la capital del Maresme va començar el partit més entonat. De seguida va agafar un primer avantatge de dos gols (0-2) abans d’arribar al descans amb la mateixa renda a la butxaca (3-5.)

Un primer gol visitant en l’inici del tercer quart (3-6) complicava encara més les coses pels mataronins. Llavors, però, la reacció local va ser fulminant. Quatre gols seguits, amb un parcial de 2-0 en l’últim període, capgiraven del tot l’escenari del partit i de l’eliminatòria (7-6).

El jove Lluc Bertran, amb 3 gols, va liderar el Quadis Mataró en l’apartat ofensiu. La defensa coral, però, va ser determinant per ofegar el Mediterrani en el moment més important d’aquest primer duel de la ronda de quarts de final. Divendres al vespre, els mataronins podrien sentenciar la sèrie. En cas de victòria del ‘Medi’, diumenge a les 13:00h es jugaria a Mataró el partit definitiu de l’eliminatòria.