El Quadis CN Mataró va començar el partit ferm en defensa i amb capacitat de resposta en atac. Un primer parcial de 0 a 2 semblava indicar que el conjunt de la capital del Maresme portaria la iniciativa en aquest apassionant duel entre dos dels equips amb més nivell de la Divisió d’Honor. Res més lluny de la realitat. L’equip vallesà seria capaç de reaccionar ben aviat i ja igualava el marcador al final del primer període (2-2). A partir d’aquí, el Sabadell manaria.

El Quadis va tenir seriosos problemes per trobar la fluïdesa ofensiva necessària davant un equip com el Sabadell. En canvi, els locals van mantenir un bon ritme golejador durant el segon quart (6-3). En el tercer període, tot va quedar decidit després d’un altre parcial contundent de l’equip que jugava a casa (9-4).

Els mataronins es van apropar una mica amb dos gols seguits (9-6), però el Sabadell va mantenir a ratlla la reacció del Quadis (10-7). Grummy i Germán Yáñez, amb dues dianes cadascú, van ser els principals golejadors del Centre en aquest partit. El Mataró queda ara amb un balanç equilibrat de dues victòries i dues derrotes i dissabte que ve rebrà el gran favorit al títol, l’Atlètic Barceloneta.