Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El Quadis Mataró perd per la mínima a Terrassa

Els mataronins planten cara a un dels millors equips de la categoria, però ensopeguen 6-5.

El Quadis Mataró no va poder sumar una victòria de prestigi a la piscina del Terrassa i repetir la gesta de la primera volta, on es va tombar al conjunt egarenc. Els mataronins van perdre per 6-5 en un partit molt equilibrat que va estar en mans dels de Beto Fernández, però es va escapar en el tercer període. L'equip es troba cinquè a quatre punts ara del Mediterrani, quart classificat.

El partit va començar molt igualat, amb dos equips que van imposar les seves defenses als atacs i que van ser molt sòlids. Els de la capital del Maresme van empatar el gol inicial del Terrassa, resultat amb el que es va arribar al descans. A la represa, els egarencs van posar-se per davant, però aquí van venir els millors minuts dels mataronins. Un gran encert i un parcial de 0-3 capgirava el marcador i deixava el 2-4 a la mitja part.

A la represa, la reacció del Terrassa va ser letal. Van retornar-li el parcial de 3-0 i va revertir la situació. Els locals es col·locaven el 5-4 al marcador i tot estava obert de cara al tram final. Allà, un altre gol egarenc complicava les coses. El Quadis ho va intentar però es va quedar a les portes amb el 6-5.