Bon partit a Sabadell. Foto: Josep Arnau / Atelier Photo

El Quadis Mataró mostra la seva solidesa a Sabadell

Els mataronins guanyen 7-8 en jornada intersetmanal i es referma al quart lloc.

El Quadis Mataró es troba en un gran moment de forma en aquest tram final de temporada. Quan més pujada fa el calendari, millor està sent la resposta dels de Beto Fernández, que van superar el Sabadell dimecres passat, dia 20, en jornada intersetmanal. Els de la capital del Maresme van guanyar 7-8 als vallesans per refermar-se en el quart lloc amb 8 punts (i un partit més) respecte el cinquè, el Mediterrani.

Els mataronins van haver de remuntar un inici de partit molt dolent, en el que el Sabadell, empès com és habitual quan juga com a local a Can Llong, es va arribar a posar 3-0. La reacció mataronina, però, va ser ja en el primer parcial i van acabar ajustant el matx: 3-2. Al segon quart va arribar el cop d'autoritat dels de la capital del Maresme. Un parcial total de 2-5 al descans desmuntava el bon inici local i que silenciava la piscina de Sabadell.

A la represa el Sabadell va ajustar el partit i va arribar a posar-se 6-7. Lluny de témer pel pitjor, els de Beto Fernández van demostrar molta personalitat per obrir forat (6-9) i posar terra pel mig de cara al darrer període. Allà, l'equip va saber gestionar l'avantatge i va acabar emportant-se la victòria final.