Després de guanyar al Sant Andreu, l’equip no va poder amb el Medi. Foto: R.Gallofré

El Quadis Mataró es queda sense final de Copa del Rei

Els mataronins cauen 7-6 a semifinals amb el Mediterrani.

El Quadis Mataró ho va intentar, però no podrà disputar la final de la Copa del Rei a casa seva com esperava. El conjunt mataroní, amfitrió per primera vegada d’aquesta competició al Joan Serra, va arribar a semifinals després de superar divendres al Sant Andreu, la seva bèstia negra en lliga aquesta temporada. Però dissabte els de Beto Fernández van ensopegar amb el CE Mediterrani per 7-6 en un matx on es va viure un suport envejable dels aficionats mataronins malgrat no tenir premi final.

El partit es va posar coll amunt a la primera part, amb dues dianes del Mediterrani. Però els de la capital del Maresme van reaccionar i amb gols de Veich i Codina, van empatar en el primer parcial. Quedava molt per jugar, però ja es veia que no seria fàcil. Els mataronins van capgirar el marcador mitjançant Lluc Bertran, però el ‘Medi’ va revertir la situació. Abans del descans, però, el mateix Bertran empataven a quatre.

Quedava mitja part per decidir-ho tot, i el Mediterrani va donar un cop d’autoritat en aconseguir anotar dues dianes seguides que deixaven el matx complicat pels locals: 6-4. La reacció dels de la capital del Maresme havia d’arribar, i Veich ajustava el partit. Malgrat això, en el darrer quart, el 7-5 tornava a ser un cop dur. Encara hi hauria temps perquè Mínguez posés el 7-6 i el Mataró tingués una última ocasió en superioritat. La pilota, però, se’n va anar al travesser.