El Quadis Mataró va començar la temporada amb bon peu. Després de les bones sensacions vistes a les Supercopes disputades, els de Beto Fernández es posaven el casquet pel primer partit de lliga davant el sempre dur Catalunya. El matx, disputat al Joan Serra aquest dissabte passat, va servir per veure un equip sòlid i competitiu que va saber reaccionar en els mals moments i sumar la primera victòria de la temporada per un ajustat 8-7.

El matx es va encarrilar durant la primera meitat, on els de Beto Fernández van demostrar una gran efectivitat i van aconesguir posar-se 5-2 després dels dos primers períodes. La diferència la van marcar jugadors com Lluc Bertran i Pol Barbena, que van veure porteria per partida doble. 

Però els visitants no es van donar per vençuts, i van intentar ajustar la defensa per tenir alguna opció (1-1 al tercer quart). A l'inici del darrer perídoe els mataronins van obrir forat fins el 8-4. Aquí, els visitants van treballar per intentar esgarrapar un empat i van aconseguir ajustar el matx 8-7, però ja no van poder trencar l'avantatge dels mataronins que finalment va valer tres punts.