Onze d’onze i un marge, ja, de sis punts sobre el segon classificat. El Centre Natació Mataró ha guanyat tots els partits de lliga i, aquest cap de setmana, s’ha fet encara més fort en el lideratge després de superar amb autoritat el seu principal perseguidor, el Mediterrani.

El conjunt que entrena Marina Zablith afrontava una prova de força per calibrar la seva estabilitat com a líder sòlid de la màxima categoria. A l’hora de la veritat, l’equip de la capital del Maresme va tornar a demostrar el seu potencial. No hi ha rival, de moment, que sigui capaç de plantar cara al líder absolut de la lliga. El Mataró ho guanya tot i segueix oferint una varietat de recursos difícilment assumible per la competència.

El CN Mataró sempre va anar per davant i el ‘Medi’ només va poder forçar un empat parcial (1-1). Al descans, la diferència ja era notable (3-7) després d’un 0 a 3 durant el segon període. El Mediterrani va arribar a posar-se a tres gols (8-11) però en realitat mai va perillar la victòria mataronina. Al final, un 9 a 13 que parla del bon moment del conjunt de la capital del Maresme.

Les flamants campiones d’Europa, Marta Bach i Anni Espar, van liderar l’atac del CNM amb tres gols (sis dianes entre les dues). Anna Gual i Helena Lloret (dos gols respectivament) també van firmar un bon partit en termes anotadors. El Mataró lidera la classificació amb 33 punts.