El 2 a 7 final no fa justícia a l’actuació del Futsal Aliança Mataró, que va ser capaç, per moments, de competir de tu a tu contra un dels millors equips d’Europa. Al final, però, el Barça va poder imposar la seva qualitat individual i la bateria de recursos col·lectius que té a l’abast el gran dominador del futbol sala estatal.

Cisar feia el momentani 1 a 3 quan s’havien disputat tretze minuts de partit. Ja a la represa Oriol López va fer el segon gol mataroní, que en aquell moment significava el 2 a 5. Van ser, segurament, els instants més emocionants pels prop de 600 aficionats del Futsal Mataró que es van desplaçar a Sabadell per acompanyar el seu equip en aquesta cita. Al final, dos gols més del Barça situaven el definitiu 2 a 7 en el marcador.

El Futsal Aliança Mataró ha adquirit una gran experiència gràcies a aquest duel amb el Barça. L’embranzida ha durat fins aquest cap de setmana, i és que el conjunt mataroní ha començat la lliga de Segona B amb una clara victòria a Ripollet (2-5).