Coincidint amb l'arribada de la primavera, Mataró viurà una cita esportiva que ja s'està  convertint en un clàssic a la ciutat: la sortida d'una etapa de la Volta a Catalunya. Serà el proper 20 de març quan la 98a edició de la cursa, una de les més antigues del món, viurà el tret de sortida de la segona etapa de la competició. La Volta comptarà, de nou, amb un elenc de ciclistes espectacular, encapçalat per Alejandro Valverde, Nairo Quintana, Rigoberto Urán, Marc Soler, Pierre Rolland, Michael Woods i Antonio Pedrero, entre d'altres. 

Aquest dimarts s'ha presentat els detalls de la segona etapa amb sortida el dia 20 des del Parc Central de Mataró a les 13h. Des d'una hora abans, com ja ha passat en altres anys, els ciutadans podran veure els vehicles i els materials necessaris per aquest esdeveniment esportiu. Els ciclistes continuaran per la plaça d’Espanya, pujant pel passeig de Carles Padrós, avinguda del Velòdrom, carretera de Cirera, plaça de França i baixant per la Via Europa fins tornar a la plaça de Granollers. Enguany es fan dues voltes per aquest circuit interurbà, abans que els ciclistes marxin de la ciutat des de la plaça Granollers, ronda de Leopoldo O’Donnell, l’avinguda de Lluís Companys i carretera de Barcelona, direcció Valls, meta de la segona etapa. 

13979

Memorial Antonio Granados

Abans de la sortida de la segona etapa de la 98a edició de la “Volta”, es farà un reconeixement a la tasca d’Antonio Granados pel ciclisme a la ciutat de Mataró. 
Antonio Granados va morir el passat mes de juliol després d’una vida dedicada al ciclisme. Va ser president del Club Ciclista Iluro des de la seva creació, l’any 1986, fins a la seva mort, i anteriorment va competir aconseguint ser campió d’Espanya de ciclomàster (1985, 1986, 1987) i subcampió d’Espanya de tàndem per a deficients visuals fent d'acompanyant de Soledad Ibáñez (1991).