Imatge d'arxiu del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

Segona derrota del CH Mataró en aquest inici de lliga

Els mataronins tornen a caure per la mínima contra el Tordera (3-2)

Dos partits, dues derrotes. La temporada és llarga, però el Club Hoquei Mataró necessitarà reaccionar ben aviat per no estancar-se a la part baixa de la taula. A diferència del curs anterior, quan els mataronins van signar una primera volta immaculada, aquesta vegada l’equip que entrena Albert Larrea ha començat amb dos resultats negatius. Després de perdre per la mínima en l’estrena a casa amb el Compañía de María, el CH Mataró va caure aquest dissabte a la pista del Tordera (3-2).

Els mataronins van ser capaços de reaccionar al gol inicial d’Eloi Roura (1-0). Ja a la segona part, Eric Florenza feia l’empat (1-1) just abans que Erik Gual capgirés el marcador de manera momentània (1-2). En aquest punt, però, el Mataró no va poder tancar el partit. El Tordera es va refer del doble cop i encara va tenir energia per canviar, una altra vegada, el guió del partit.

El conjunt de l’Alt Maresme va empatar mitjançant Eloi Matas a nou minuts del final (2-2) i va fer el gol decisiu quan només en faltaven dos per acabar el partit. De nou Eloi Matas va ser l’encarregat de dictar sentència. Ja no hi hauria temps per a més i el CH Mataró encaixava, d’aquesta manera, la segona derrota consecutiva per la mínima. Això tot just acaba de començar, però els de la capital del Maresme són cuers amb 0 punts. De fet, el Mataró és l’únic equip que encara no ha puntuat. Això podria passar a la història, perfectament, després del proper partit de lliga. Dissabte que ve el Jolaseta, amb un punt, visita l’equip d’Albert Larrea.