Canvis importants al CH Mataró. L’entitat tindrà nova directiva i nou president, Ignasi Prat, a partir del proper 1 de juliol quan prengui possessió del càrrec. Un rumb que trenca amb les anteriors juntes i que mirarà cap a la base per sobre de tot. “Som un grup de pares que ens fem càrrec de l’entitat, molts de nosaltres joves i que volem donar-li una nova empenta”, explica Prat, que afegeix: “El nostre interès serà promocionar la base, mantenir persones de referència al club en aquest àmbit i fer que els primers equips siguin el reflex del planter”. Per Prat, en els darrers anys amb “els objectius de pujar a OK Lliga s’ha forçat la màquina, descuidant una mica la base i impedint que hi hagués espai pels jugadors que pujaven”.

Tot això es tradueix amb canvis rellevants al primer equip masculí. Quim López, tècnic els dos últims anys, marxa al Vic i el substituirà un home de la casa: Albert Larrea. Es mantenen jugadors formats al planter com Sergi Grané, Eric Florenza i Oriol Lladó, als que s’afegeixen Àlex Cantero que seguirà. Volien mantenir Bartrès però ha decidit retirar-se. Amb ell, dos jugadors júniors com Bernat Romero i Comrad Xicota. I tres fitxatges: Adrià Martos (Tordera), Jaume Gibert (Sant Cugat) i el mataroní Gerard Cusachs (Arenys de Munt). 

Diuen adéu Montero, Molist i Mañé, i falta incorporar un jugador més que es troba en negociacions. “L’objectiu és mantenir-nos a la categoria i no renunciar a res, però és clau seguir en categoria estatal”, conclou.