Jordi Bartrès ho deixa. Després d’una vida dedicada a l’hoquei patins i dues etapes a Mataró, on va créixer i va aconseguir les millors fites, el jugador de 34 anys ha decidit penjar els patins aquesta temporada. “Podria seguir jugant, però la feina, la família... Toquen altres prioritats”, explica el jugador, capità emblema del Mataró el 2009 quan es va aconseguir la Copa CERS: “Estic content d’haver gaudit del meu esport es de ben petit, jugant i defensant els colors del meu equip; va saber greu marxar al 2009 però la situació econòmica era insostenible. Per sort vaig poder tornar”.

Bartrès ha passat també per Vilanova, Maçanet i Vic on ha competit a OK Lliga per grans fites, i les últimes temporades ha estat al Mataró lluitant per l’ascens. “Llàstima de la lesió a l’espatlla que m’ha impedit ajudar l’equip en les darreres jornades quan teníem opcions de pujar, però estic content”, relata.

El jugador, davant els canvis del club, considera que cal “treballar i invertir en la base” perquè “segueixin sortint jugadors competitius”. El jugador admet que de moment no es veu com a entrenador, però que no se sap quin vincle podrà o no tenir amb l'hoquei en el futur.