El CH Mataró Fem16 no va poder aconseguir el campionat d'Europa disputat a Cerdanyola del Vallès durant la setmana passada. Les mataronines, entrenades per Albert Bou, eren una de les favorites al títol, però finalment van acabar en un també meritori tercer lloc per darrera de les amfitriones i campiones, el Cerdanyola, i del Stuart Massamà de Portugal. D'aquesta manera tanca una generació esplèndida de jugadores que ha estat sempre entre les més destacades del panorama internacional en aquesta categoria.

El campionat no va començar bé, ja que l'equip va perdre amb l'Stuart per 3-1 en el seu debut. Les de Bou es van refer ràpidament en superar el Pink Revolution italià per 4-0 i, en la tercera jornada, al Swiss Future per 0-2. L'equip estava ja a ple rendiment, però es topava amb un Cerdanyola que ho sumava tot per victòries, inclosa una golejada per 7-1 al Stuart que no pintava gens bé pels números mataronins.

La derrota ajustada per 2-1 del CH Mataró amb les vallesanes deixava el primer lloc inaccessible, però encara amb opcions de subcampionat. Es va guanyar 4-2 al Eagle Team alemany i finalment es va empatar amb el Gijón per 2-2, quedant terceres amb 10 punts a cinc del Stuart i vuit d'un Cerdanyola campió invicte.