Un partit del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró cau per penals a la Copa de la Princesa

Els d’Albert Larrea es veuen superats pel SHUM Maçanet (5-4)

Club Hoquei Mataró i SHUM Maçanet van protagonitzar un partit d’emocions fortes en la primera semifinal de la Copa de la Princesa. El duel, disputat a la pista del CE Vendrell, es va resoldre a la tanda de penals després d’un empat (3-3) al final del temps reglamentari. El Maçanet va tenir més encert en aquesta faceta i va aconseguir classificar-se per la final de la competició.

El partit va començar amb una gerra d’aigua freda pel conjunt mataroní. Roger Presas va fer l’1-0 quan s’havia jugat poc més d’un minut. Raúl Pelicano va doblar la diferència a 13’ del descans, però el Mataró va tenir l’empat a les seves mans encara a la primera part. Erik Gual retallava diferències a 8’ de la botzina abans d’un parell d’ocasions destacades del conjunt maresmenc.

L’empat va arribar, finalment, en el minut sis de la represa. Gerard Cusachs, de penal, feia el 2 a 2. El CH Mataró seria capaç, fins i tot, de capgirar el resultat. Eric Florenza, de falta directa, s’encarregaria de fer pujar el 2 a 3 a set minuts del final. Quan pitjor ho passava el Maçanet, però, un altre gol de Roger Presas a poc més de dos minuts per l’acabament, establia de nou l’empat (3-3).

Els mataronins van tenir un parell de faltes directes per fer el gol de la victòria, la segona ja dins de l’últim minut, però ni Erik Gual ni Eric Florenza van poder transformar-les. El duel, a la tanda de penals, es va resoldre a favor del Maçanet. Només Florenza va fer gol. Cantero, Lladó, Gual i Cusachs no van poder superar el mur del porter rival. El CH Mataró ja pensa en la lliga, on ha de defensar el lideratge.