Partit que s’escapa al final.

Victòria sòlida del Joventut Synergie a casa

Les mataronines s'imposen 29-21 a l'Associació Lleidatana.

El Joventut Synergie va aconseguir el cap de setmana una victòria solvent davant l'Associació Lleidatana que li permet encadenar una segona victòria consecutiva i seguir l'estel·la dels quatre primers, que també van guanyar. Les de la capital del Maresme no van tenir problemes per superar al darrer classificat, en un matx on a la primera part ja estava gairebé sentenciat.

Les mataronines van dominar des d'un primer moment, i van anar ampliant de dos a tres i fins a sis gols als 20 minuts. El partit va permetre fer rotacions i donar minuts a totes les jugadores. Al descans, les groc i negres marxaven 15-11 al descans.

A la represa, un parcial de 3-0 deixava sense opcions a les lleidatanes, que ja no van acostar-se més al marcador i van acabar claudicant per 29-21. Ona Mjuñoz, amb 12 gols, va ser la més destacada en tasques ofensives anotant més d'un terç de les dianes de les mataronines.