Totes les ratxes, negatives o positives, acostumen a tenir un final. En aquest cas, després d’unes setmanes fantàstiques a nivell de joc i de resultats, el Joventut ha vist trencada una magnífica dinàmica en perdre a casa davant el Poblenou per 28 a 31. L’equip de Sergi Rodríguez cau per primera vegada en aquest 2020. De fet, els mataronins no perdien des del 5 de desembre de l’any passat.

El Joventut va començar a anar a remolc a partir de l’equador de la primera meitat (7-8). Al descans, la diferència continuava sent mínima (13-14). El Poblenou va obrir escletxa durant el primer quart d’hora de la represa (19-24) i va gestionar aquest avantatge fins la botzina final (28-31).

El conjunt visitant, tot i comptar amb una plantilla més curta, va saber aprofitar els seus recursos a la perfecció. Tots els seus jugadors de camp van marcar i, la gran majoria, ho van fer més d’una vegada. El Joventut va tenir en Mario Martínez (10 gols) la seva gran arma ofensiva, però aquesta vegada va faltar companyia en l’aportació golejadora.

Els mataronins continuen setens a la classificació per davant del seu últim rival. L’equip de la capital del Maresme, que suma 24 punts, prepara ara la visita a la pista del Banyoles. El conjunt del Pla de l’Estany és penúltim però ve de guanyar aquest cap de setmana.