Una imatge d'arxiu del Joventut. Foto: Romuald Gallofré

Jornada negra pels dos equips del Joventut Mataró

Derrotes del Synergie i de l'equip masculí.

El Joventut Mataró va ensoepgar a casa amb el Sant Esteve Sesrovires en un partit que va acabar 27-33 i va deixar els groc i negres una mica més lluny dels seus objectius: el primer obre forat de quatre punts i el segon lloc es pot col·locar a tres depenent d’altres resultats. En tot cas, els de Jordi Fernández segueixen a la zona alta, ara cinquens. Els mataronins van tenir una primera part molt igualada i amb alternatives, amb un avantatge d’un gol al descans pel Sesrovires. Però a la represa tot es va complicar quan a deu minuts per acabar, els visitants van obrir forat amb el 22-26. El resultat va precipitar als groc i negres, que van acabar claudicant.

Per la seva banda, El Joventut Synergie no va poder superar un rival històric com La Roca i va perdre a casa per un ajustat 23-24. El resultat frena les aspiracions de les mataronines, que veuen com cauen al cinquè lloc i el tercer s’escapa ara a tres punts. El partit, que estava en mans de les groc i negres a la mitja part (13-11) va anar-se equilibrant en el segon temps fins que, en el tram final, les vallesanes van aconseguir emportar-se la victòria. Ona Muñoz va ser la millor local en anotar fins a vuit gols.