Foto d'arxiu del Joventut Synergie.

El Joventut Synergie perd a casa

Les mataronines ensopeguen amb el Sant Vicenç.

Derrota del Joventut Synergie, que fa un pas enrere en la seva voluntat d'acostar-se als primers classificats. Les noies de Jordi Rubí van claudicar a casa dissabte per 23-24 davant el Sant Vicenç, en un partit molt equilibrat que es va decidir en els últims cinc minuts. Les mataronines no van poder assegurar el triomf tot i el bon rendiment d'Ona Muñoz (8 gols) i de Sandra Fargas (7).

La igualtat va ser la tònica predominant durant la primera part, amb un Mataró que marcava el ritme però que no es desenganxava del seu rival. Les visitants, a més, van capgirar la situació als 20 minuts (8-9) tot i que al descans el triomf parcial era per les groc i negres: 13-12.

A la represa, els millors minuts del Joventut van permetre obrir una distància de quatre gols (21-17), però mica en mica les visitants van anar reaccionant i amb un parcial d'1-5 empataven el partit. En deu minuts tensos, el Mataró va tornar a posar-se per davant (23-22), però en els últims minuts no va trobar més porteria. I això ho va aprofitar el Sant vicenç per donar-li la volta al marcador.