Foto d'arxiu del Joventut Synergie.

El Joventut Synergie guanya amb claredat en l'adéu d'Ona Muñoz

Sense problemes davant l'OAR Gràcia Sabadell.

El Joventut Synergie va aconseguir el cap de setmana passat una victòria contundent davant l’OAR Gràcia Sabadell. El triomf per 37-20 demostra la gran superioritat de les mataronines, que es mantenen en el cinquè lloc amb marge respecte el seu perseguidor i ara a tres punts del Puchi, que es troba quart i va perdre el seu partit.

El partit va començar amb sorpresa, perquè als deu minuts les vallesanes guanyaven de dos, però ràpidament les mataronines van capgirar el marcador (6-5) i van ampliar fins el 14-7 al descans.A la represa, el partit va estar clarament dominat per les groc i negres que van anar obrint forat sense problemes. Gran Ona Muñoz, que en el darrer matx abans de marxar a Granollers va fer deu gols.

El proper compromís de les mataronines serà el dissabte vinent, quan visitaran la pista del Dominicos, conjunt aragonès de la categoria.