-
-

El Joventut Mataró assalta la pista de la Roca

L'equip es col·loca líder per diferència de gols.

El Joventut Handbol Mataró va aconseguir una victòria històrica a la Roca, equip amb el que hi ha una rivalitat de derbi de tota la vida. Els mataronins, explica el Tot Mataró, feia 14 temporades que no guanyava a la pista vallesana, un fet que se suma a un altre de rellevant: el triomf per 21-30 permet que els mataronins siguin el primer líder de la temporada. Un resultat on van destacar Oriol Vaque i també Jaume Pujol, que van fer cinc dianes cadascun.

El partit va començar bé pels mataronins, que als deu minuts guanyaven 3-6. L'equip va ampliar diferències fins els cinc gols, i al descans guanyava de set contra tot pronòstic: 7-13. L'equip entrenat per Jordi Fernández no podia començar amb millor peu.

A la represa els mataronins van ampliar diferències i van arribar a guanyar d'11 gols. Els locals, totalment superats, veien com un munt d'anys després se'ls escapava un "derbi" (no estrictament però la rivalitat dels dos clubs sempre ha estat d'alt voltatge) a casa. Els de Fernández van gestionar el resultat (fins a 13 gols de diferència) i finamlent van guanyar 21-30.