Quarta setmana sense guanyar.

El Joventut empata i suma quatre jornades sense guanyar

Els mataronins acaben 28-28 amb el Sant Joan Despí.

El Joventut Mataró va empatar a casa amb el Sant Joan Despí i encadena ja quatre jornades consecutives sense guanyar amb dos punts de vuit possibles. Els de la capital del Maresme es mantenen cinquens amb 15 punts, però veuen com la part alta es va desmarcant mica en mica. L'empat dol per fer-se amb un rival de la zona baixa que venia de dues derrotes seguides.

El partit va ser equilibrat durant els primers compassos, amb els dos equips repartint errors i encerts. Als quinze minuts, el Joventut va obrir forat amb un parcial de 4-1. L'equip va arribar a guanyar de cinc, però al descans es va marxar amb el 14-11 al lluminós.

A la represa els visitants van collar als groc i negres. Un 2-5 de parcial ajustava el matx (19-18), però el Joventut va posar terra pel mig (22-19). L'equip semblava controlar el partit a deu minuts per acabar, tot i que un bloqueig en atac en cinc minuts per oblidar deixaven el partit obert: 25-24. En el darrer tram, els visitants van rescatar un empat.