El Joventut Handbol Mataró va aconseguir dissabte la tercera victòria en quatre jornades de lliga. Els mataronins van assaltar el pavelló Josep Llavina amb una victòria per 28-30 davant el Palautordera, fet que els deixa col·locar-se en la zona alta de la taula. Partit espectacular de Jaume Pujol, que va anotar 10 gols.

L'enfrontament va ser molt equilibrat entre els dos equips, amb empats i alternatives constants durant els primers 15 minuts. Allà, del 8-8 es va passar a un parcial de 0-3 pels mataronins que van obrir un forat important. Al descans es guanyava de quatre: 12-16.

A la represa els de Jordi Fernández van clavar quatre gols seguits i van aconseguir el màxim avantatge: 12-20. Això va donar tranquil·litat per poder afrontar el que quedava de partit gestionant perfectament la diferència. Però el Palautordera no es va donar per vençut i en deu minuts va retallar de 9 gols a tres la diferència. A cinc minuts pel final, el Joventut guanyava 25-28, i va saber aguantar fins al triomf final de dos.