Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

Derrota per la mínima del Joventut Mataró a Sabadell

Els mataronins perden 29-28.

El Joventut Mataró va caure per 29-28 davant l'OAR Gràcia Sabadell en la jornada 12 de lliga. Els mataronins volien refer-se després del resultat de la setmana passada, però van ensopegar amb els vallesans i perden pistonada respecte els primers classificats. El gran partit de Pablo Vela, amb 10 gols, no va ser suficient per poder remuntar el vol en un matx que es va escapar quan l'equip el tenia controlat.

El partit va tenir alternatives en el primer temps. Els locals van obrir un forat de tres gols als cinc minuts, però els mataronins van capgirar-lo amb un parcial d'1-4. Això va donar ales als de Jordi Fernández, que van obrir escletxa i van marxar al descans amb un avantatge de quatre dianes: 12-16.

La reacció dels vallesans no es va fer esperar. Als deu minuts estaven dos gols per sota, i al quart d'hora ja manaven al marcador amb un 23-21 que encenia les alarmes en l'equip groc i negre. Els mataronins van reaccionar a temps i van empatar el partit. Aquí, la igualtat va quedar pal·lesa en minuts d'alternatives i empats al marcador. Fins que en el tram final el Sabadell va estar més encertat i es va emportar el gat a l'aigua.