Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

Derrota ajustada del Joventut Mataró

Pas enrere davant el Palautordera.

El Joventut Mataró va fer un pas enrere en la seva pugna per acostar-se al segon lloc. Els mataronins, que estaven en ratxa, van ensopegar a casa en el darrer minut davant el Palautordera per un ajustat 28-29. El resultat va ser un cop dur per un equip que va dominar el partit i que el va començar a perdre en el tram final de la primera part. El bon paper anotador de Nuñez i de Pujol, amb set gols cadascú, no va ser suficient per encarrilar un partit igualat que es guanyava 14-12 al descans.

A la represa, cinc minuts fatídics on els visitants van clavar un parcial de 0-4, van capgirar el marcador (19-21) i van deixar contrapeu als groc i negres, que van intentar recuperar l'avnatatge perduda però van acabar claudicant amb el 27-28 definitiu.