Marta Torrejón és abraçada pel seu gol. Foto: fcbarcelona.cat

Un gol de Marta Torrejón deixa el Barça a un pas dels vuitens de la Champions

La jugadora mataronina va fer el 0 a 2 a Torí

El Barça va deixar encarrilada la seva classificació pels vuitens de final de la Copa d’Europa després de guanyar al camp de la Juventus per 0 a 2 en el partit d’anada dels setzens de final. Un gol de Marta Torrejón, el segon del conjunt blaugrana, a vint minuts del final, deixa l’eliminatòria molt ben encarada pel Barça.

L’equip de Lluís Cortés va dominar el partit i va tenir la paciència necessària per anar erosionant, mica en mica, l’estructura defensiva del conjunt italià. Alexia Putellas va fer el primer del partit aprofitant una acció confusa dins l’àrea després d’una bona jugada personal de Caroline Graham Hansen. Era el minut 28 de la primera part.

La mataronina Marta Torrejón va culminar el seu bon partit fent el 0 a 2 amb una gran rematada dins l’àrea (minut 71). El Barça intentarà fer bo el resultat en el partit de tornada, que es jugarà a l’Estadi Johan Cruyff el dia 25 de setembre.