Un partit a casa del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

Primera derrota a la lliga del CE Mataró

Els de Raúl Monroy cauen al camp del Mollet (2-0)

Algun dia havia d’arribar. Eren vuit jornades seguides, des del començament de lliga, sense perdre (4 victòries i 4 empats). El CE Mataró s'ha presentat de nou a la Primera Catalana amb un afany competitiu que l'ha situat de seguida a la part alta de la classificació. Els groc-i-negres no abandonen els llocs de privilegi (són quarts amb 16 punts), però ja no mantenen la condició d’equip invicte. El Mollet, en partit de la novena jornada, s’ha encarregat d’etzibar la primera derrota al Mataró (2-0).

El conjunt vallesà, que la temporada passada compartia grup a 2ª amb el Mataró, va protagonitzar una segona volta fantàstica per acabar acompanyant l’equip groc-i-negre en el seu salt a la categoria superior. El Mollet ha començat la seva experiència a 1ª oferint, també, un gran rendiment. S’avançava amb un gol de David García en el minut 25 de la primera part (1-0).

El Mataró va tenir bones ocasions durant la segona meitat per empatar el partit i evitar la primera derrota de la temporada, però els riscos que va assumir per tal de trobar situacions favorables a la porteria contrària van acabar desembocant en el gol del Mollet que sentenciava el partit. Òscar Casado en va ser l’autor ja en el tram final del duel (minut 89). El CE Mataró intentarà refer-se ràpidament i guanyar el partit del proper cap de setmana a casa contra l’Escala.